Información general HOME

 

 

Què és l'Agenda Urbana 2030 d'Onda?

L'Agenda Urbana 2030 d'Onda és el nou pla estratègic de ciutat desplegat en el marc de les tendències internacionals de desenvolupament urbà que ens permetran innovar en la gestió, mantindre un alt compromís amb el desenvolupament sostenible, identificar noves oportunitats de ciutat i posicionar-nos de cara a l'accés dels fons de desenvolupament urbà del període de programació 2021-2027.

Fases de treball

Anàlisi de ciutat

Elaboració d’un diagnòstic de situació amb el qual identificar quines són les «palanques» i elements que potencien o dificulten el desenvolupament de la ciutat d’Onda.

Identificació de mesures alineades amb els ODS

Identificació de les actuacions que ja existeixen i que s’estan implementant en l’actualitat, i el seu impacte en la consecució dels ODS de l’Agenda Urbana 2030.

Design Thinking de Ciutat 

Procés participatiu per a mobilitzar la creativitat i la intel·ligència ciutadana i dissenyar un conjunt coherent de projectes d’actuació que ajuden a resoldre els problemes de la ciutat i a enfrontar amb èxit els seus reptes i oportunitats.

Disseny del Pla d'implementació i seguiment de l'Agenda 2030 d'Onda

Definició de les accions a desenvolupar a la ciutat d'Onda per a aconseguir els objectius i metes perseguits per l'Agenda 2030


 

La teua opinió és important

L'Agenda Urbana 2030 d'Onda contempla el desenvolupament d'un procés participatiu  que permet la implicació dels actors clau i la ciutadania en general.  ¡La teua opinió és important!